Pengar till Skärgårdsföreningar

Föreningslivet i Sverige är unikt och någonting vi inte skall ta för givet. Pandemin har varit en tuff utmaning för Sveriges föreningsliv och Skärgårdsföreningar är inget undantag. Idag är det viktigare än någonsin förr, att jobba ideellt för att vår hjälpa vår fina skärgård att fortsätta florera.

Det finns många olika sätt att hjälpa till, stort som smått. Ett mycket effektivt sätt att tjäna pengar till föreningen är att sälja kakor och godbitar genom Kakservice. Dessa kakor ger Skärgårdsföreningar den boost i ekonomin som behövs just nu. Alla hjältar bär inte en mantel, bli en skärgårdshjälte genom att hjälpa till att upprätthålla vårt unika skärgårdsföreningsliv.

Andra sätt att tjäna pengar är anordning av loppmarknad. Det finns gott om gamla gårdar, hus och härbren med antikviteter som kan säljas för en slant samtidigt som köpare hittar saker de letat länge efter. Återanvändning av fungerande saker, prylar, verktyg, tyger och husgeråd är också toppen för miljön.


Publicerat

i

av

Etiketter: