Nya ägaren Gillesviks fastigheter söker nu operatör som vill driva hotellet

Gillesvik fastigheter köper fastigheterna och rörelsen av Hans Mellström som drivit seglarhotellet på Sandhamn sedan 1999, rapporterar MittiVärmdö efter ett pressmeddelande från Sandhamns seglarhotell.
– Gillesviks fastigheters idé är att investera och utveckla byggnader och lägen som vi tror på över lång sikt. Sandhamn, och speciellt Sandhamn Seglarhotell, är en helt unik plats och byggnad med otroliga möjligheter att vidareutveckla på lång sikt. Vi kommer omgående påbörja arbetet med att hitta en operatör som långsiktigt ska driva hotellverksamheten, säger styrelseordförande Matts Kastengren.

Säljer efter 20 år på Sandhamn

År 1999 förvärvade entreprenören Hans Mellström fastigheter, däribland anrika Seglarrestaurangen, på en av Stockholms mest älskade öar – Sandhamn. År 1999 byggdes Seglarhotellet.
– Efter att ha varit verksam på Sandhamn i 20 år känns det fantastiskt för mig och familjen att sälja fastigheter och rörelse till ett familjeföretag som ser sitt engagemang långsiktig, säger Hans Mellström i ett uttalande.

Läs artikel i MittiVärmdö här!

Källa och bild: Pressrum Sandhamns Seglarhotell