För den som ska ut och åka skärgårdsbåt gäller det nu att kolla vilken tidtabell som gäller. Skolstart brukar innebära omläggningar och nedanstående hämtar vi fån Waxholmsbolagets hemsida:

Dags för tidtabellsskifte i skärgårdstrafiken. Sök och planera din resa i vår app eller här, i reseplaneraren.

Från och med måndagen den 19 augusti börjar hösttidtabellen att gälla, och det ända till och med den 15 december. Vintertidtabellen börjar gälla från och med den 16 december.

Bästa tidtabellen är digital!

Alla tidtabeller finns här på waxholmsbolaget.se. När du tar del av tidtabellerna online sparar du på både träd och transporter. Det finns flera andra fördelar med att besöka oss här. Utöver att ta del av din tidtabell på ett hållbart sätt får du här den senast uppdaterade trafikinformationen. Du kan söka fram en resa eller välja att se när nästa avgång sker från en viss brygga. En karta ritar upp din resväg och du får veta om det är byten på vägen, vad resan kostar och vilken båt du kommer att resa med.

Du som laddar ner vår app kan även välja att få så kallade push-notiser om störningar direkt i mobilen, det vill säga att du blir informerad om störningen via ett meddelande som dyker upp på din skärm. Genom att godkänna att mobilen känner av var du befinner dig, kan du även få hjälp av tekniken att hitta bryggor baserat på din position.

Behöver du ändå ha tidtabeller på papper finns möjlighet att ladda ner tidtabellerna som enskilda PDF:er och skriva ut hemma.

HÄR kan du söka rätt tidtabell

Vinjettbild: waxholmsbolaget.se